Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Azt a hülye fejűt elviszem!

Minami Kasumi
2023. 07. 10. 00:00:00
 Azt a hülye fejűt elviszem!

 

Úgy döntöttem, hogy szükségem van egy kutyára

2021 szeptember elején úgy döntöttem, hogy szükségem van egy kutyára. Még sosem volt sajátom, emiatt minden témát elolvastam, amit csak találtam az internet világában. Közben beszéltem a barátaimmal is, és mindenki nagyon segítőkész volt.
Első körben természetesen sikerült megtalálnom egy szaporítót. Lelkesen hívtam fel, ekkor még nem tudtam, hogy mivel van dolgom. Aztán hamar leesett, mert a stílusa is borzalmas volt, de a hozzáállása még szörnyűbbnek hatott. Elmondta, hogy mikor lehet menni a kutyusért, de előre nem választhatok, ha odaérek és lesz kutya, akkor haza tudom hozni, ha későn megyek, akkor így jártam. Jézusom, mondtam hangosan, amikor leraktam a telefont. Ezen a ponton hamar eldöntöttem, hogy a szaporítóknak is azonnal utána kell olvasnom, mert nekem ilyen kutya nem kell! Nem azért, mert nem menteném meg a szörny karmai közül, de nem támogatom semmilyen formában ezt a borzalmat.
Eltelt egy hét, végül pedig megtaláltam azt a helyet, ahonnan elhoztam a kutyám. Kaptam képeket, videókat, előtörténetet, választhattam, nagyon meg voltam elégedve, feledtette a szaporítós élményt. Ám itt jöttek a bonyodalmak! Ki kellett választanom a számomra szimpatikus kutyát. Alapvetően lányt szerettem volna, de azt akartam, hogy különleges legyen. Aki tetszett, már foglalt volt, a másik két lány pedig nem fogott meg. Végül megnéztem a fiúkat is, és ott volt Ő! Szabad volt, kis bolyhos, azonnal magamhoz öleltem volna! Le is mentettem a képeket róla, és elküldtem a barátaimnak. De a támogatásuk azonnal el is tűnt.
“ Hogy néz ki az a kutya? Milyen hülye feje van? Ha azt a kutyát választod szóba sem állok veled többé. Jézusom, nála vannak sokkal cukibbak is!” Ezeket a mondatokat, kérdéseket mind megkaptam. Nézegettem a kutyust és egyszerűen nem tértem magamhoz, hogyan lehet rá ilyeneket mondani. Aztán eldöntöttem, nekem Ő kell! Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, vagy kinek mi a véleménye, nekem Ő tetszik és Őt akarom hazahozni! Lefoglaltam, és október 11.-én hazahoztuk.
Azóta eltelt majdnem két év, és a “barátaim” már dicsérik, amikor picit nőtt, csodálták is, hogy mennyire gyönyörű és különleges. Állításuk szerint, azért volt hülye feje, mert fura volt az arcán a fehér rész. Úgy érzem hasonlítunk, mert én is bullying áldozata voltam fiatalon, és a kutyámmal is ez történt. Azóta több, mint 1600 követőnk van instagrammon a kutyás közösségben és mindenki szereti, különlegesnek tartja.

Minami Kasumi

Szavazz a legjobbra: a szavazás befejeződött

 

Nézz körül webáruházunk minőségi kutyaeledel kínálatában!

Tartalomhoz tartozó címkék: Állati történetek
Az oldal tetejére