Leírás
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Összetétele:
100% szarvashús , fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 54,5% nyersprotein, 36,1%% nyerzsír, 1,3% nyersrost, nyershamu 3%
Javasoljuk:
✔️ kistestű kutyáknak
✔️ közepes testű kutyáknak
✔️ nagytestű kutyáknak
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!
Legyél Zero Waste gazdi, váltsd vissza a kiürült üveget!