Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Én a vízilovakkal vagyok

… na meg az összes többi állattal! 

Elkötelezetten szeretjük az állatokat, de úgy gondolom, hogy ez közös bennünk, ha valamilyen úton-módon idetaláltál hozzánk.

Még kicsik vagyunk, de sok türelemmel és sok kemény munkával fel fogunk nőni a feladathoz.

Célunk, hogy mindenben támogatni tudjunk benneteket, hogy közösen a legjobbat tudjuk adni a négylábú, kétlábú, százlábú és lábnélküli kedvenceinknek.

A kemény munka mellett a szórakozásra és pihenésre is kell időt szánni, de úgy döntöttünk, hogy ezt az időt is a jó szolgálatára fordítjuk, így látni fogjátok, ahogy időről időre elviszünk sétálni, kirándulni, játszani egy-egy menhelyi kutyust vagy akár cicát. Miért is ne? Ha ezzel segítünk nekik gazdát találni, akkor már megérte, közben pedig mi is jól érezzük magunkat!

Miért döntöttünk úgy, hogy nyitunk egy állateledel webshopot, amiből már van 100 hasonló? 

Mert mi mások szeretnénk lenni! Úgy szeretnénk fogadni titeket ebben a kis boltban, mint jó barátokat! Mindig mosolyogva, mindig vidáman! Én szeretek visszatérni azokra a helyekre, ahol kedvesek velem és ahol emlékeznek rám. Ugyanezt szeretnénk megadni neked is!

Nem viccelek! Írj ránk bátran! 
Lehet, hogy éppen alszunk, de elő fogok kerülni és válaszolni fogok. Lehet, hogy éppen álmosan, még az első kávé előtt, de ígérem, hogy mindig örülni fogok neked!

Ha csak egyedül érzed magad és szeretnél valakivel beszélgetni, akkor is írj nyugodtan. Csinálhatunk csoport chatet is. Elmehetünk együtt megsétáltatni a menhelyi kutyusokat, de később szervezhetünk közös kirándulásokat is, ha szeretnétek.

A webáruházból még sok tartalom hiányzik, feltöltés, megfogalmazás, megírás alatt van. Sok munka lesz még vele, ezért megértéseteket és türelmeteket kérem.

De minden funkció működik, így nyugodtan használatba vehetitek.

Ha valamilyen termék hiányzik, akár kutyának, macskának, nyuszinak állateledel vagy egy könyv, amit szeretnél megvenni, írj nyugodtan, ha van az állateledel és állatfelszerelés vagy a könyv nagykereskedésben, akkor megszerezzük és betesszük a mi webshopunkba. 

Kövessetek minket Facebookon, Tiktokon, Twitteren vagy Instagramon. Hamarosan megtöltünk mindent tartalommal!

A facebookon két tematikus klubban is várunk benneteket:

Zooplanet.hu - Állatbarátok klubja: ez a csoport a szórakozásra és barátkozásra nagyszerű hely! Vicces videók, állatos mémek.

Zooplanet.hu - Gazdikereső klub: ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy segítsük a gazdisodásra váró cicákat és kutyákat!

 

 

 

Az oldal tetejére